مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من ده سال ازدواج کردم،عقد دائم،همسر دوم هستم و شوهرم بدون اجازه زن اولش منو عقد کرده و اسم من در شناسنامه ایشون ثبت نیست، دو سال پیش مجبورم کرد رفتیم محضر مهریه ام رو بخشیدم.نمیدونم اون محضردار داخل کاغذ چی نوشت و من امضا کردم.
امروز میخوام طلاق بگیرم.
میتونم برای مهریه اقدامی کنم؟
اجرت المثل به من تعلق میگیره؟
میتونم بابت شناسنامه ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اجره المثل به شما تعلق میگیرد و در مورد مهریه اگر ابرا نکرده باشید تعلق میگیرد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه مهریه را ابرا نکرده باشید قابل مطالبه است. نحله و اجرت‌المثل هردو در صورتی قابل مطالبه هستند که دادخواست طلاق از سوی زن نبوده باشد. در خصوص جرم عدم ثبت واقعه نکاح می توانید شکایت خود را مطرح نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مهریه و سایر حقوق مالی قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما قبلا مهریه خود را بذل
کرده باشید امکان مطالبه مهریه وجود
نخواهد داشت
ولی اجرت المثل قابل مطالبه است اگر بذل نشده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مهریه به زوجه تعلق می گرد مگر اینکه ابرا کرده باشند