مشاوره حقوقی رایگان - تهدید علیه بهداشت عمومی (عدم رعایت پروتکل های بهداشتی)

با سلام. بنده نویسنده و کارگردان نمایش هستم.چند مدت پیش یک اجرای نمایش برای کودکان به همراه خانواده هایشان داشتم که با مجوز رسمی از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده.توی مجوز هم بلیط فروشی تا ظرفیت 90 درصد سالن قید شده بوده.الان بهداشت از من و هم از کل مجتمع که سالن نمایش در آن قرار دارد شکایت کرده بابت تهدید علیه بهداشت عمومی (عدم رعایت پروتکل های بهداشتی).در صورتی که پروتکل های بهداشتی کاملا رعایت شده بود.اما بهداشت میگه چون کودکان واکسن کرونا نزدن نباید در سالن حضور پیدا میکردن.در صورتی که در مجوز اداره ارشاد هیچ گونه محدودیت سنی قید نشده بوده..می خواستم بدونم اداره بهداشت شکایتش قابل پیگیری هست و اگر بنده و سالن محکوم بشیم حکمش چیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات است
ظاهرا به علت شرایط کرونا ، جرم تهدید علیه بهداشت عمومی محقق شده است ولی قابل دفاع میباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به مجوزات صادره و ارسال مدارک می توانید دفاع مناسبی در این خصوص داشته باشید که هیچ گونه تهدید علیه بهداشت عمومی در صورت نپذیرفته و تمام پروتکل های بهداشتی در خصوص بیماری کرونا رعایت گردیده است و مجازات آن تا یک سال حبس تعزیری

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله،دفاع فنی و مناسب میطلبد مجازات حبس تا یک سال دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله قابل پیگیری است که مجازات آن در صورت اثبات تا یک سال حبس است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بنظر جرم تهدید علیه بهداشت عمومی محقق شده است