مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه چک

باسلام و عرض ادب خدمت وکلای گرامی. سازندگان وراثی ملکی درقبال مبایع نامه ملک رانتوانسته تحویل بدهند اقدامات انجام شده، الزام به تحویل سپس محکومیت مالی انجام بانظر کارشناس دوتن ازوراث سازنده مبلغ محکمیت بابت عدم ساخت ملک را پرداخت و دو وراث سازنده گفتند ازما پول نگیر مادرست می کنیم .نتیجه به صورت کتبی توافقنامه ای امضا شد چک ضمانت حسن انجام ازقبل داده شده بود یکبار به خاطر تحویل مبیع حکم اجراییه گرفته شده بود ولی هنوز پول انرا نگرفتیم تحویل طبق توافق نامه عادی پایان اسفند 96 بود ولی درهفتم ،اردیبهشت 97 تحویل دادند وخط رسیدی ازما گرفتند که ملک تحویل داده شد ولی بعد دیدیم اصلا کنتور اب وصل نشده و.... وطبق توافقنامه انجام نشده ما هم اقدامی نکردیم تا درزمان فعلی 1400 تامین دلیل کردیم نقایص انجام شده ذکر شد و مجددا چک حسن انجام کار را اجرا گذاشتیم اما الان از طریق رسید تحویلی که از ما گرفتند لایحه دادند که دیگر ما مستحق دریافت چک نیستیم در صورتی که تامین دلیل برخلاف این ادعاست لطفا راهنمایی فرمایید.سپاسگزاریم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر در مورد توافق نامه
فی ما بین خواهد بود