مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

برای اثبات ماترک پدر همسرم جهت اجرای مهریه از این محل نیاز به اعلام پلاک ثبتی اموال ایشون هست و من امکان دسترسی به پلاک ثبتی اموالشون ندارم. در این جور مواقع چطور اقدام میشه و چطور میتونم پیدا کنم و اعلام کنم به اداره اجرا؟
در صورت معرفی ماترک پدر همسرم به اداره اجرای مهریه و اثبات دارایی آیا منزل ایشون از مستثنیات دین بودن خارج میشه یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با ارائه انحصار وراثت و کد ملی متوفی ، درخواست استعلام از اداره ثبت اسناد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست استعلام از اداره ثبت بدهید.
در صورت درخواست شما مرجع مربوطه مکلف است از ارگانهای مربوطه استعلام کند.