مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی خانواده

با سلام. خانم بنده به علت بیماری فوت شدن که حاصل ازدواج مان 2 فرزند دختر است اما متاسفانه همیشه ازطرف خانواده همسرم مورد اذیت و ازار قرار گرفته ام تا جایی که الان مدت چهار روز است بدونه اطلاع واجازه بنده برادر خانومم درب منزل رفته و بچه ها را با خودش برده که به صورت قانونی برایشان اظهارنامه فرستاده ایم که جوابگو نبودن الان من چگونه باید طرح دعوا کنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اعلام ننمود که فرزندان شما چند ساله میباشد تا اظهار نظر دقیق حقوقی میسور گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،نیاز به بررسی بیشتر دارد...
اما در حد همین سوال دادخواست‌ممانعت از حق قابل طرح است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح و کامل نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.