مشاوره حقوقی رایگان - راجع به تاثیر دیرکرد اقساط بیمه شخص ثالث خودرو در محاسبه دیه تصادف جرحی

سلام آ روزی سلامتی دارم عزیزان...مقصر تصادف جرحی راننده های هردوخودرو شناخته شدم..بعدازپروسه کارای اداری و قانونی برای تکمیل مدارک در (بیمه ایران شعبه خرم آباد)در پاسخ سوالم هم مسئول قسمت دیه جرحی وهم مدیریت انجاسقف حداکثر تعهدات حوادث راننده رادرتاریخ تصادف ک9/اسفند/99بود ومبلغ330000000گفتن حساب میشه تااینجاطبق قانون**درصددیه راننده مقابل(2درصد)بوده ک آذرماه 9600000تومان بحسابش واریزکردبیمه (حتی خودش اون جریمه ک برعهده من هست طبق قانون پرداخت کرد**اما دیه من طبق نظریه پزشکی قانونی (66.9درصدمعادل220770000تومان)میباشدک 2/12/1400بیمه ایران شعبه خرم آباد مبلغ(142000000تومان)واریزکرد...در جواب تماسم هم گفتن ک بایکسری کسورات(بازی با کلمات)بخاطر دیرکرد(14روزقسط بیمه ماشینم)و همینطور دیه طرف تصادفه ک تابوده از بیمه من نه دیه من کم شده.بااین دوتا دلیل مبلغ حدود70000000تومان کم کردن...خودم ساکن بوشهروتصادف درخرم آباد بوده ک دادگاه و بیمه برامحل تصادف هستش..باید ازوکیلی کمک بگیرم وقاعدتاهزینه بالایی برام خواهد داشت.درصورت محکوم شدن بیمه آیا میتوان حق الوکاله را از بیمه گرفت یانه..ببخشید شاهنامه شد.. تصادفه ناقصم کرد بیمه ایران خرم آباد باورکنین این یکساله از زندگی سیرم کردن....خیرببینید و سلامت بمانید...منتظر راهنمایی ارزشمندترین هستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق الوکاله طبق تعرفه قابل مطالبه است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی و هزینه کارشناس، در صورتی پرداخت می شود که رای قطعی به نفع خواهان پرونده صادر شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید علیه بیمه اقامه دعوی نمایید وبیمه نیز محکوم به پرداخت حق الوکاله وکیل خواهد شد