مشاوره حقوقی رایگان - نمای اپارتمان 5طبقه شمالی

سلام.من مالک 2واحد از آپارتمان 5طبقه هستم البته ملک را به مشارکت داده بودم که حدود بعد از گذشت7سال واحد‌های خود را که دو طبقه2و3روی پیلوت است و پیلوت وطبقه اول آن ونیز یک هوائی که طبقه 5باشد به سازنده داده شده که ایشان این طبقات را فروخته گرفته وملک الان نما ندارد وبنا شد با کمک مالکین نما شود و قرارداد با نماکار را به اسم این حقیر بسته آمد ولی هر کس به مقداری هم خود یعنی من 2واحد چناران دیگر هم ساکن پیلوت که مسکونی است و طبقه اول 2واحد وطبقه آخر هم 1واحد خود حالت ملک 2واحد پیلوت اول می گوید من پیلوت خود را نما نمی کنم وفقط طبقه اول وراه پله اول را هزینه نما می دهم وشما هزینه 2راه پله وساکن طبقه آخر هم مابقی را بدهند لازم به ذکر اول پول 2واحد را مقداری نقد وبقیه را به نصاب چک داده و الان چک خود را از نصاب مطالبه میکند وفقط هزینه طبقه اول وراه پله اول را پرداخت میکنم ضمنا در قرار دادن کارفرما هستم وپولم را کامل نقدی دادم حالا کار خوابیده ونصاب طلب ضررو زیان می کنه چکار باید کرد ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا بررسی کارشناسی شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دادخواست تامین دلیل باجلب نظرکارشناس تقدیم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نماز جز مشاعات است و هزینه‌ها بر عهده کلیه مالکین خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، جهت
ارائه پاسخ دقیق حقوقی نیاز به
بررسی جزئیات و اخذ توضیحات
بیشتر و گفتگو خواهد بود