مشاوره حقوقی رایگان - حفاظ و نرده

با سلام و ادب
سوال من بابت نرده و حفاظ بالای درب پارکینگ حیاط و ساختمان اقدام به خرید و نصب شاخ گوزنی با اجازه از مالکان ساختمان انجام داده ام .طبقه اول ساختمان 2 واحد می باشد و طبقه دوم و سوم تک واحدی می باشد. برای تقسیم پول حفاظ یا شاخ گوزنی شیوه محاسبه چگونه هستش . تقسیم به واحد میشه یا متراژ هر واحد. پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید به قرارداد و توافق نامه بین ساکنین مراجعه کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام ابتدا بصورت توافقی در غیر اینصورت برحسب مساحت ملک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه به صورت مساوی بر
عهده تمام مالکان میباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا این گونه هزینه ها هزینه‌هایی است که تقسیم بر واحدها خواهد شد