مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل ارعاب توهین فحاشی تمسخر تهدید

سلام امروز گربه من از طریق درخت رفته بود روی پشت بام سه طبقه یک منزل. بنده تاکنون دوبار به این منزل مراجعه کردم و گربه ام را گرفتم. امروز هم با احترام و ادب زنگ منزل رو زدم و خواهش کردم اجازه بدهند گربه ام را بیاورم پایین. متاسفانه ساکنین آپارتمان شروع به فحاشی ارعاب تهدید و توهین و حتی حمله فیزیکی بمن کردند. بنده شاهدم فیلم های موجود از این اتفاق است. سپس دختر مالک آمد و سعی کرد گوشی را از دستم بگیرد و باکس گربه را از دستم چنگ زد! فیلمهایش موجود است. سپس به پارک کنار منزل رفتم و دیدم دختر مالک تعقیبم کرده و با پسری در حال صحبت است من که تازه متوجه شده بودم دختر سریع از پارک دور شد ولی پسر جلوی تمامی افراد حاضر در پارک شروع به فحاشی و تهدید و توهین بمن کرد. آیا محکمه و محلی هست که بنده شکایت کنم و به عدالت پیگیری و قضاوت کنند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید بابت توهین و تهدید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و تهدید شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به دفاتر الکترونیک خدمات قضایی مراجعه و تحت عنوان توهین و تهدید و فحاشی شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان شکوائیه توهین و تهدید
وجود خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت توهین و تهدید میتوانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید به اتهام توهین و فحاشی و تهدید ضرب و جرح علیه اشخاص مذکور اقامه دعوی و شکایت نمایید