مشاوره حقوقی رایگان - كارت به كارت اشتباهی

با سلام. بنده پولي را اشتباه به كارت كسي ديگه زده ام وبعد متوجه شدن به بدست آوردن شماره تلفن فرد مورد نظر به ايشان اعلام نمودن اما با گذشت چند ماه ايشان از پس دادن مقداري از پول امتناع ميكنند. لطفا راهنمايي بفرمائيد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام دادخواست استرداد وجه مطرح کنید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام، دادخواست استرداد وجه مطرح کنید و رسید پرداختی را هم پیوست دادخواست نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه فیش واریز دادخواست استرداد وجه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید به بانک مراجعه کنید فیش واریزی را از بانک بگیرید حتما مهر بانک داشته باشه تشریف ببرید دفتر خدمات الکترونیک قضایی و به طرفیت ایشون دادخواست مطالبه وجه بدید هزینه دادرسی و اگر وکیل گرفتین هزینه وکیل هم در دادخواست تون بیارید و طرف مقابل علاوه‌بر وجه این هزینه‌ها را به شما بپردازه