مشاوره حقوقی رایگان - تجویز ازدواج مجدد

سلام
من یکسال و چند ماهه که منزل شوهرمو به دلیل دخالت های خانوادش و دست بزن داشتنش ترک کردم.. ایشون الزام به تمکین گرفت و خونه رو با امکاناتش حاضر کردالبته لوازم اشپز خونه و خرده ریزه مال خود من بود.. کارشناس هم تایید کرد خونه رو.. ومن محکوم شدم وباید برمیگشتم اما نرفتم خونش.. الان شوهرم درخواست ازدواج مجدد داده و خردادسال دیگه دادگاهه و باید حاضر بشم.. ایا تواین جلسه میتونم بگم میخوام برگردم؟ من قصد دارم که برگرپم هونش ایا دادگاه این اجازه رو میده وازم میپرسه که میخای برگردی یا نه؟ و اینکه اگه شوهرم ازدواج کنه تکلیف من چی میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است قبل از جلسه دادگاه اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که آماده تمکین هستید و از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.
اگر ازدواج مجدد کرد شما می توانید برگردید یا اینکه طلاق بگیرید.