مشاوره حقوقی رایگان - درخواست موقت ملاقات

با سلام و خسته نباشید من و همسرم بر اساس اختلافاتی 10 ماه هست که از هم جدا زندگی میکنیم و من در این مدت نتوانسته ام فرزندانم را که 13 و 8 ساله میباشند را ببینم و از دادگاه و از طریق مجتمع قضایی درخواست داده ام ولی متاسفانه قرار رسیدگی را برای 2 ماه آینده گذاشته اند در صورتی که من گمان میبردم زودتر رسیدگی شود حالا سوالم این است من میتوانم از دادگاه درخواست کنم که زودتر رسیدگی شود؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام خیر
زیرا وقت رسیدگی بر مبنای نوبت و وقت دادگاه تعیین می شود
شما می توانید با واسطه گری ریش سفیدان فامیل تا حصول نتیجه در دادگاه به ملاقات فرزندان بروید.
در هر حال شما می توانید در این خصوص با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام شما میتوانید تقاضای دستور موقت جهت ملاقات فرزندان خود نمایید در این صورت دادگاه قبل از جلسه رسیدگی و صدور حکم دستور موقت جهت ملاقات فرزندانتان صادر می نماید.

محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي

جناب آقای محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي:

شمامی توانید دستورموقت برای ملاقات فرزندان بگیرید که فوراصادرواجرا می شود.