مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق کارفرما به کارگر و تهمت زدن

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما عزیزان وقت بخیر و خسته نباشید ببخشید بنده مشکلی داشتم از شما عزیزان ممنون میشم که این بنده رو در این ضمینه راهنماییم کنید
جسارتن متن کمی طولانی هست از شما عزیزان عاجزانه خواهش میکنم متن رو کامل مطالعه کنید و در صورت مقدور بودن این بنده حقیر رو راهنمایی بفرمایین چون بنده از قانون هیچ سر رشته ایی ندارم
لازم به ذکر هست که خدمتتون بگم این بنده وضع مالی خوبی ندارم و پدرم فوت شده خرج خونه میدم اینو نمیگم که دلتون به حالم بسوزه اگر برای ارسال پاسخ این مشکل بنده شامل هزینه میشه بهم بگید تا جایی که در توانم باشه هزینشو پرداخت میکنم اینو گفتم که اگر مقدور هست کمی هوای ما رو داشته باشین با تشکر
عرضم به خدمت شما بزرگواران بنده م.الف هستم و 27 سالمه و در تعمیرات و خدمات کامپیوتری فعالیت دارم
اجازه بفرمایین کامل و واضح توضیح بدم تا متوجه بشید که مشکل بنده چی هست

بنده مدتی بود که بیکار بودم و یکی از دوستان خوب منو به شخصی معرفی کرد تا پیشش کار کنم و بنده به صورت حضوری به محل کار کارفرما مراجعه کردم تا در مورد ساعت کاری حقوق و غیره ... صحبت کنیم طبق توافقی که من و کارفرما داشتیم این بود که حقوق من ماهیانه 3میلیونو 600 هزار تومن باشه و بعد از شروع کار یک هفته بعد با هم قرارداد کاری ببندیم و همین طور بنده رو بیمه کنن و بنده به مدت 4 ماه و 6 روز در محل کار کارفرما کار کردم و هر ماه درخواست حقوقم رو از کارفرما کردم هر بار به دلایلی از پرداخت حقوق به من امتناع کرد هر بار یه بهانه ای اوردن یک بار گفتن خانم منشی بچه مدرسه ایی داره خانم منشی واجتر هستن یک بار گفتن چک داره که باید چک هارو پاس کنن چک ها واجب تر هستن یک بار دیگه هم گفتن که من در این مدت 4 ماه هیچ کاری برای مجموعه و ایشون انجام ندادم که شامل دریافت حقوق بشه.
که بنده حساب و کتاب کردم دیدم در این مدت 4 ماه این بنده بالای 2 میلیون فقط هزینه کرایه ماشین بابت رفت و امد از منزل به محل کارم پرداخت کردم و هیچ دریافتی از کارفرما به عنوان حقوق نداشتم و این موضوع به ضرر بنده بود بنده هم تصمیم گرفتم و به کارفرما گفتم که از فردا دنبال شاگرد دیگه ای باشن که کارفرما یک نیش خند زد و فکر کرد که من دارم دروغ میگم که نمیام سر کار بعد از اون روز به مدت 3 الی 4 روز به سر کار نرفتم و کارفرما چندین بار تماس گرفتن و من جواب ندادم و پیامکی به من ارسال کرد و به نوعی به من تهمت دزدی زدن و بنده تنها مدرکی که از کارفرما دارم این هست که کارفرما و یا منشی شون مبالغی کوچیک به حساب بنده واریز میکردن تا قطعات یا وسیله یا ابزار برای مجموعه خرید کنم.
کارفرما نه تنها حقوق بنده رو پرداخت نکرده بلکه بنده رو بیمه هم نکرده و از همه مهم تر به بنده تهمت دزدی زده که پیامکشم در داخل گوشی به عنوان مدرک نگه داشتم.
در اینجا سه تا سوال داشتم
1_ طبق توافقی که منو کارفرما داشتیم حقوق 3 میلیونو 600 هزار تومن بود که به من پرداخت کنن اگر به هر دلیلی کارفرما از دادن این مبلغ امتناع کنه آیا حقوق من مطابق با حقوق وزارت کار محاسبه میشه یا نه؟؟
2_ مبالغی از طرف کارفرما یا منشی مجموعه به حساب بانکی بنده برای خرید وسایل یا قطعات واریز شده آیا میتونم از طریق پرینت حساب اقدام قانونی کنم تا حق و حقوقم رو از کارفرما دریافت کنم.
3_ از خط شخصی کارفرما یا خط مغازه که بسیار با بنده تماس میگرفتن مقداری صدای ضبط شده وجود داره اگر از طریق پرینت حساب نشه اقدام قانونی کرد آیا از طریق این تماس ها و صدای ضبط شده میشه اقدام قانونی کرد تا دستمزدم رو از کارفرما دریافت کنم؟
از شما ممنون میشم که این بنده حقیر رو راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص
اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام
حق و حقوق قانونی خود را نمایید
حقوق ماهیانه ، حق بیمه و ...

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما بسیار طولانیست بهتر است مشاوره بگیرسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت کنید و تمام حق و حقوق قانونی خود را مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم پرداخت حقوق و مزایای شما طبق قانون کار اداره کار حقوق را محاسبه و مابه‌التفاوت آن را از کارفرما محکوم خواهد شد و سایر مدارک نیز موثر است