مشاوره حقوقی رایگان - نامه پزشک قانونی و راهنمایی

با عرض سلام. پدرم راننده کامیون بود 11 سال پیش که از بندر امام برمیگشت یه حادثه اتفاق افتاد که 2 هفته کما و بعد فوت کرد.اتفاق بیرون خرم اباد بود مقداری پول که شبش صحبت کردیم داشت که نبود نمیتوانم وارد جزیئات بشم،بعد 15 روز دوندگی شکایت به به پاسگاه جاده و غیره هم تو اگاهی هم شعبه 5 جزایی بود اگه اشتباه نکنم بهم گفتند خودتو علاف نکن اینجا نمیتونی دنبال قتل بگردی اینا ادم فروش نیستند البته قاضی ایلامی بود بعد 1 ماه جواب پزشک قانونی رفتم گرفتم که رئیسش 5 شنبه بود میرفت خونشون اتفاقی دم اونجا پرسیدم نشونم دادن رفتم پیشش که بدجور اشکم گرفت.تو جواب نوشته برخورد جسم سر با سر که رییس هم یه خانم بود بخاطر همین جاشو 2 بار بهم با تاکید گفت.که برگشتم تبریز همه فامیل جم شدن منو قسمم دادن که تو ناخن کوچیکه پدر نمیشی بیخیال شو بسپار به خدا. اما تو این 2 سال حرفایی از 2 نفر نظامی شنیدم که از شما راهنمایی میخام که نظر پزشک قانونی تایید کرده کشده شدن پدرمو؟بعد دیه پدرمو از چه راهی اقدام کنم با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام درصورت نبود قاتل ویا مقصر با درخواست از دادستان محل وقوع حادثه اقدام به درخواست دیه از بیت المال نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سوال مبهم است اگر مستنداتی دارید به عنوان قتل عمد شکایت خود را ثبت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بصورت حضوری یا تلفنی از وکیل مشورت بگیرید. اطلاعاتی که دادین کافی نیست چه حادثه ای رخ داده؟تصادف بوده؟ جنایت بوده؟پزشکی قانونی صرفا گفته اصابت جسم سخت به سر علت مرگ بوده است. این مقدار به تنهایی برای اثبات قتل کافی نیست اما اماره قابل اعتنایی هست که باید در کنار سایر مستندات سنجیده بشه شما به مواردی اشاره نمودید که به اصل موضوع ارتباطی ندارند.با این مقدار نمیشه اظهارنظر کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما پیگیری نمایید
و حتی اگر قاتل مشخص نگردد شما میتوانید دیه فوت را از دولت اخذ نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
ابتدا باید با مدارکی ک دارید شکایت کیفری دال بر اثبات قتل انجام بدید و بعد بحث دیه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت کنید تا حکم صادر شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود که برای ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی و دریافت پاسخی مناسب، کلیه مدارک، اسناد و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا مساله حقوقی مرتفع شود.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه مدارکی در خصوص قتل دارید از طریق قتل شکایت نمایید . و اگر تصادف بوده میتوانید از شرکت بیمه جهت دریافت دیه اقدام نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اثبات شدن پرونده کمی مشکل است ولی باید نامه پزشک قانی دوباره به ارسال شود و درخواست اعاده دادرسی بدهین

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، اگر ثابت شود که پدرتان به قتل رسیده و قاتل شناخته نشود، می توانید دیه پدرتان را به نرخ یوم الاداء از بیت المال مطالبه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم تشخیص قاتل دیه از بیت المال پرداخت میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق مراجعه به دادستانی محل وقوع جنایت اقدام به پیگیری نموده و نهایتا دیه را از بیت المال دریافت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه قتل اثبات و قاتل نامشخص باشد دیه از بیت المال پرداخت میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قاطع مشخص نباشد می توانید در بیت المال دیه را دریافت نمایید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر در اثر تصادف بوده مطالبه دیه از بیمه و اگر هم قتل بوده و قاتل شناسایی نشده مطالبه دیه از بیت المال

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام با توجه به اینکه قاتل پیدا نشده از بیت المال پرداخت میشه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است مدارک و مستندات بررسی شوند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام با عرض تسلیت به خاطر از دست دادن پدر بزرگوارتان، این موضوع بسیار حساس و پیچیده است و برای به دست آوردن پاسخ به این سوالات، نیاز به بررسی جزئیات بیشتری از حادثه و مدارک موجود دارید.

اگر شما مطمئن هستید که پدرتان به دلیل این حادثه جان خود را از دست داده است و قصد دارید که حقوق خود را بدست آورید، می توانید با مراجعه به دادگاه کیفری و تقاضای بازنگری پرونده، اقدام به احراز حق خود کنید. همچنین، می توانید با مشاوره وکیل خود، درخواست دیه را نیز از دادگاه مربوطه کنید.

در مورد نظر پزشک قانونی، اگر شما از پاسخ پزشک قانونی راضی نیستید و فکر می کنید که وی مشکلی را در تشخیص علت فوت پدرتان داشته است، می توانید با مراجعه به کمیسیون پزشک قانونی، اقدام به اخذ نظر دیگری کنید.

لازم به ذکر است که برای اینکه در مورد این موضوع به شما بهتر و دقیق تر راهنمایی شود، باید به مدارک و جزئیات بیشتری درباره حادثه و پرونده دسترسی داشته باشیم. بنابراین، بهتر است که با وکیل خود مشورت کرده و با ارائه مدارک و اسناد مورد نیاز، به دنبال حقوق خود بگردید.