مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه و ضرب و جرح

سلام خسته نباشید
بنده به دلیل بداخلاقی و دست بزنی همسرم چهار ماهی هست منزل پدرم هستم که آخرین بار با بیست تا ضربه ی چاقو در حد کشت منو راهی بیمارستان کردکه نامه ی پزشک قانونی و پرونده ش موجوده
دوتا سوال داشتم آیا با وجود چندبار ضرب و جرح و اثباتش حق طلاق و بهم میدن؟
واینکه ماشینش و که حدود 300میلیون ارزش داره رو توقیف کردم میخواستم بدونم اگر گواهینامه نداشته باشه و خودشم سرباز فراری هستش میتونه ماشین و از توقیفی دربیاره ؟ضمن اینکه ماشینش وسیله ی کاریشه ‌‌ولی حدود 17سال غیر قانونی کار کرده

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات بله امکان طلاق وجود دارد در خصوص خودرو هم اگر اثبات شود وسیله امرار معاش است از توقیف خارج خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به استناد پرونده ضرب و جرح امکان طلاق برای شما وجود دارد.
اگر زوج ثابت کند ماشین وسیله کاریشه رفع توقیف میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خودرویی که برای امرارمعاش باشد قابل توقیف نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای ضرب و جرح با ارایه نامه و گواهی از پزشکی قانونی میتوانید درخواست عسر و حرج و طلاق زوجه دهید . و برای حقوق مالی خود نیز میتوانید ماشین را توقیف کنید . این ماشین به ارزش 300 ملیون مستثنیات دین نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودرویی که برای امرارمعاش باشد قابل توقیف نیست و البته با طلاق به احتمال زیاد موافقت میشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه خودرو جهت امرار معاش باشد قابل توقیف نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ماشین قابل توقیف است عدم داشتن گواهینامه موضوعیت ندارد