مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام ،وقت بخیر بنده چندروزپیش با ی عابرپیاده افغانی زباله جمع کن تصادف کردم،تماس باپلیس واورژانس گرفته شدکه پلیس راهوراومدکارت ماشین وگواهینامه بنده روگرفت ولی رسیدنداد،خودم همراه مصدوم به بیمارستان رفتم وکارهای درمانی انجام گرفت،طبق نظرپزشک کتف مصدوم دررفته بودکه جاانداختندوپاش مو برداشته بودکه اتل گرفتند،ماشین بنده روپلیس به پارکینگ نبردوکروکی هم نکشید،وپلیس بازگرداندن مدارک من رومنوط به رضایت مصدوم کرده ،ولی تاالان مصدوم شکایتی ازبنده ثبت نکرده،،،،الان مصدوم مدام اه وناله میکنه وکاربیمارستان روقبول نداره،به لحاظ قانونی هم مدارک بنده بنده دست افسرراهورهست ولی رسیدبهم نداده ،،کروکی هم نکشیده،، خواستم بببینم الان مصدوم مسن وپیرهست65 سالشه وهم مصدوم هست وهم تبعه افغانستانه،وبرای مراحل تاکنون همراهی نکرده واحتمالا نمیکنه،لطفا بطورکامل بنده روراهنمایی کنید.چه مراحلی روبرای گرفتن مدارکم بایدانجام بدم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید برید راهنمای ورانندگی درخواست کتبی گزارش و کروکی و اخذ مدارک و معرفی به دادسرا جهت تعیین دیه را بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید درخواست کروکی از راهنمایی رانندگی نمایید تا پروسه ان طی گردد ودر نهایت دیه را اخذ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست کروکی تنظیم شود.
و بعد شکایت نمایید.
پزشکی قانونی فورا مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پلیس راهور پیگیری کنید تا کروکی ترسیم نکرد اگر قبول نکرد می توانید از زیان‌دیده بخواهید علیه شما شما شکایت کند تا به دستور شعبه کارشناس راهور کروکی فرضی ترسیم نماید.