مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

من یک خانه اجاره کردم صاحب خانه یک زن بود. دو ماه اجارش عقب افتاد. بعد دوماه پسر صاحب خانه امد اجاره نامه رو به نام خودش تغییر داد. و بعد از ان بابت ان دوماه شکایت کرده و حکم تخلیه گرفته. آیا قانونا می توانست بابت آن دوماه شکایت کند ؟
راهی هست که حکم تخلیه رو بشکنیم یا به تاخیر بندازیم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

حکم تخلیه مستاجر اجاره موجر مستاجر عقب افتادن اجاره خانه