مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام
احتراماً اینجانب یک برگ چک از شخصی دریافت نموده که مبلغ ریال و تومان آن با هم همخوانی ندارد. (نوشته یک میلیارد و دویست میلیون ریال معادل یکصد و بیست هزار تومان) همچنین چک در سامانه پیچک ثبت نشده است. الان برای وصول چیکار میشه کرد؟
ممنون میشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به عنوان صدور چک پرداخت نشدنی میتوانید از صادرکننده و صاحب حساب شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر قانونی مبلغ به حروف ملاک است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مبلغ حروفی ملاک می باشد کی توانید اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر چک صیادی باشد که بایستی ثبت کردن به نظر نسبت به اعاده چک و اصلاح آن اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مبلغ به حروف ملاک است و قابل پیگیری است و مطالبه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چک قابل وصول نیست
باید ابتدا چک تعویض بشود و سپس در سامانه ثبت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چک قابل پرداخت نیست و بابت صدور چک پرداخت نشدنی از او شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید نسبت به تصحیح آن اقدام نمایید در غیر اینصورت به جهت چک پرداخت نشدنی قابل پیگیری است