مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

باسلام بنده وکالت حق طلاق دادم به خانوم اگر زوجه با وکالت حق طلاق دادخواست رو از طرف زوج انجام بده خود زوج میتونه دادخواست دیگری از طرف خود ارائه بده ؟
دادگاه کدوم دادخواستو ملاک قرار میده؟
دادخواست که با وکالت حق طلاق از طرف زوج یا دادخواستی که خود زوج ارائه میده؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وکالت طلاق با توجه به اینکه طلاق ایقاع است و با یک اراده محقق میشود در واقع ایشان با وکالت از سمت شما با حق توکیل به غیر حق طلاق خودشان‌را با وکالتی که از شما اخذ نمودند، دارند.با حق توکیل به غیر شما نمی توانید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هر دو می توانند اقدام نمایند در ماهیت موضوع چندان تفاوتی نیست شما زودتر اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کدوم زودتر دادخواست بدهید ملاک است.
هر دو دادخواست طلاق به درخواست زوج است و نمی شود زوج دو پرونده طلاق ثبت کند یکی به وکالت و دیگری با اصالت و هر کدام زودتر ثبت بشه دادگاه به آن رسیدگی می‌کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طرفین با یکدیگر می‌توانند اقدام کنند وگرنه برای زوج می‌بایست وکیل اخذ گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هرکدام که زودتر و قانونی تر باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه با وکالت حق طلاق ، میتواند طلاق بگیرد ولی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخـواست اولیه ولیکن دادخوایت شما نیز اصولا لف دادخواست زوجه خواهد شدکه توامان رسیدگی گردد