مشاوره حقوقی رایگان - تعریض حریم راه

باسلام و خسته نباشید خدمت کارشناس محترم
بنده 1زمین به ابعاد 10 متر(بر خیابان) در 22 متر(عمق) خریداری نمودم
که از قسمت بر 10 متر در مسیر تعریض راه قرار دارد و کاربری زمین نیز کشاورزی میباشد ولی بر خیابان اصلی میباشد.
یعنی در واقع 10*10 تعریض دارم
قیمت روز زمین متری 1300 تومن میباشد
سوال اول: آیا میتوانم ساخت و سازی در این زمین انجام دهم ؟ طبق شنیده ها قسمتی که در مسیر راه قرار دارد با تعهد دادن به اداره راه و شهرسازی اجازه ساخت و ساز را فعلا صادر میکنند. (تعریض ها باتوجه به بافت منطقه تا 20 یا 30 سال دیگه هم انجام نخواهد گرفت )
سوال دوم: آیا در زمانی که قرار شد عقب نشینی صورت بگیرد بنده باید ملک خود را به صورت رایگان در اختیار راهسازی قرار دهم ؟ یا باید بابت خسارت از نظر قیمتی با من توافق نمایند ؟

پاسخ ها :

زهرا  احمدي

زهرا احمدي :

استان :

سلام در خصوص ساخت وساز چنانچه کاربری زمین کشاورزی میباشد ابتدامیبایست تغییر کاربری مسکونی را دریافت نمود در خصوص عقب نشینی بله شهرداری یا اداره ی مربوطه موظف به خرید ملک به قیمت کارشناسی میباشد