مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظيم سند

باسلام و خسته نباشيد
آپارتمانی خريداری كردم كه بعد از 4 سال فروشنده از ارائه سند به بهانه های واهی خودداری ميكند در نتيجه اقدام به دادخواست و شكايت نمودم و تاريخ رسيدگي 24/4/98 ميباشد در مبايعه نامه ام طرف داوری درج و مشخص نشده آيا بنده بايد قبل از مراجعه به دادگاه داوری انتخاب كنم يا نيازی نيست و در صورت لزوم پيشنهاد شما برای داور چه كسی يا موسسه می تواند باشد از راهنمايی شما متشكرم
در ضمن فروشنده بنا به دليل شكوائيه ديگران در زندان به سر می برند

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

به احتمال زیاد سند ملک در گرو میباشد
نه نیازی به داور نیست