مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال غیر بدون اطلاع من توسط معتمد

سال گذشته ملکی به پیشنهاد یکی از اقوام برای بنده خریداری شد که پول را خودم به فروشنده واریزکردم اما ایشان رفتن وملک را بنام دخترش قولنامه وخانه را رهن داده و قرارداد را به گروگان‌گرفت وبا ازنن پول خواست تا قولنامه را به نام خودم مند سرانجام قبول کردم وایشان گفتند فقط برادرم باید قولنامه جدید را بنویسند وطوری که من میگویم من چاره ای نداشتم وقبول کردم این موضوع بنده را مشکوک ودر بررسی فهمیدم ملک متعلق به بنیاد مستضعفان است وایشان قولنامه را 800میلیون نوشته و150میلیون خودش از روی قولنامه برداشته تا ملک را به من که شهرستان هستم وبی اطلاع بفروشد.بنده بعد از اطلاع اظهار نامه اثبات مالکیت برای فروشنده ودختر واین اقا دادم که ایشان فرمودند این منازل بطورعرفی معامله میشود و دختر این اقا گفته من به شما ملک فروختم اما پول دریافت نکردم درحالی که بنده پول را به همان فروشنده اصلی واریز کرده ام در ضمن ایشان در قولنامه من از کلمه دسترنجی استفاده نموده وملک منزل مسکونی است ودر قولنامه نوشته کنه پول توسط خریدار پرداخت شده اما جون حضور فیزیکی نداشت به نام دختر ایشان نوشته شد ودیگر دختر ایشان مسئولیتی ندارد(به نحوی خواسته از گردن دخترشان خرید مال غیر برای بنده را باز کندو همین امر مرامشکوک وبنده را واداربه جستجو کرد)بنده موضوع را به بنیاد مستضعفان بطور تلفی اطلاع دادم چون شهرستان بودم فرصت مراجعه نداشتم.در حال حاضر بنده چگونه دادخواست بنویسم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام دادخواست نویسی امری فنی و تخصصی است لذا بهتر است ابتدا برای وکیل محترم شهرتان توضیح دهید تا ایشان دادخواست مزبور را تنظیم کند