مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال غیر بدون اطلاع

سلام وقت بخیر بنده در سال 96 اقدام به خریدن یک اپارتمان نموده بعد معامله در بنگاه به دفتر خانه مراجعه و انتقال مالکیت انجام شد بنده سند رسمی تک برگ به نام خودم گرفتم و با ان سند از بانک مسکن هم وام گرفتم حالا بعد 5 سال با یک احضاریه از دادگاه مبنی بر ابطال سند مواجه شدم بررسی کردم معلوم شد که برادر فروشنده شکایت را مطرح کرده مبنی براینکه برادرم با جعل وکالتنامه اقدام به ساختن ملک در زمین و تبدیل ان به آپارتمان و فروش واحد ها کرده و در ادامه دادرسی موفق به ابطال وکالتنامه شده رای قطعی گرفته و در ادامه اقدام به درخواست ابطال سندها کل واحد ها من جمله واحد من نموده حالا سوال من
1.این وکالتنامه سال 85 در دفتر خانه ثبت شده وبه تبع آن توسط دفترخانه های بعد تایید شده سند رسمی صادر شده چگونه؟
2 خواهان ادعا کرده برادرم با جعل امضا این وکالتنامه را گرفته و مدارک سجلی ام پیش او بوده وبعد 16 سال مطلع شده مشکوک به تبانی نیست؟
3 مورد ادعای خواهان زمین می باشد که الان تبدیل به اپارتمان شده تغییر ماهیت مال ؟
4 بهترین اقدام خریداران که سندهای انها در معرض ابطال می باشد چیست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه خریداران باهم یک وکیل بگیرید تا به عنوان ورود ثالث به آن دادنامه ای که وکالتنامه را باطل کرده اعتراض کند.
فعلا اولین اقدام این است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شما اطلاعی از موضوع نداشتید مشکلی برای شما پیش نمیاد .
شما در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید ممکن است که آنها تبانی کرده باشند.
به هر حال در صورت ابطال معاملات شما می توانید دادخواست استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید و ثمن معامله را طبق نظر کارشناسی مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به لحاظ عدم اطلاع جای نگرانی نیست برای شما