مشاوره حقوقی رایگان - رد کردن بیمه ناقص برای اخراج بی دردسر کارمندان

سلام. من در شرکت مشاور مشغول کار هستم . هر سال بیمه فروردین را 3 تا 15 روز کمتر رد میکنن. و تا 13 فروردین مرخصی اجباری رد میکنن. وقتی دلیل منقطع کردن را پرسیدم جواب دادن برای بی دردسر اخراج کردن کارمندان اینکار را انجام میدنن... میخواستم بپرسم آیا کارشون قانونی هست؟ و منقطع شدن بیمه ما چه تبعاتی داره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر
می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

با پیگیری از اداره کار می توانید حقوق خود را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موجب خلع بیمه ایی شده وبا عدم تکمیل بیمه از مزایای بازنشستگی برخوردار نخواهید بود تا این خلع تکمیل گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید طبق قرارداد می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره کار پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر از اداره کار قابل شکایت می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید