مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف ملک و خودرو

با سلام و خسته نباشید، آیا بابت ملک و خودرو ﮐﻪ دیگر ﻭﺭﺛﻪها تصرف کردن و سهم الارث من را نمیدهند باید چکار کنم؟ ﺿﻤﻨﺎ ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺎﻧﮑﯽ ﻣﺘﻮﻓﯽ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﺮﺩﻥ
ﺁﯾﺎ ﺑﺎ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﭘﺮﯾﻨﺖ ﺣﺴﺎﺏ ﻭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﺍﺯ ﺣﺴﺎﺏ ﻭ ﻣﻄﺎﺑﻘﺖ ﺑﺎ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺑﺮﮔﻪ ﻓﻮﺕ ﮐﻪ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺻﺎﺩﺭ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺷﮑﺎﯾﺖ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺁﯾﺎ ﺭﺍﻩ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﻣﯿﺒﺮﻡ. ﺑﺎ ﺳﭙﺎﺱ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما باید ابتداعا درخواست گواهی انحصار ورثه کنید وبعد دردادگاه درخواست تقسیم ترکه مطرح کنید

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بله
حتما اقدام کنید