مشاوره حقوقی رایگان - دریافت اجرت المثل

با سلام
پدرم سال 73 فوت کرد و 7 باب مغازه که همه در تصرف مستاجرین بود. یک مغازه یک پرونده نیمه کاره حقوقی داشت که مستاجر تخلف کرده بود که در اواخر عمر پدرم من با وکالت که از او داشتم کارهای انرا انجام دادم و سال 75 یعنی دو سال بعد فوت پدرم با پرداخت وجه انرا تخلیه و از دادگاه تحویل گرفتم
حالا بعد از 26 سال یکی از وراث شکایت کرده که بابت استفاده این مدت از من اجرت المثل بگیرد در حالیکه در زمان فوت متوفی این مغازه در تصرف غیر بود و با پرداخت وجه و پیگیریهای من ازاد شد. و در ضمن 6 مغازه دیگر هم در ملک هست که همه طی این سالها تخلف کرده اند انتقال به غیر داده اند و .... و سایر وراث هیچ اقدامی نکرده اند. میخاستم بدونم با توجه به این توضیحات ایا میتونن اجرت المثل بگیرن؟