مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام. ما پنج تا فرزند هستیم بنده تک دختر خانواده هستم و چهار برادر دارم. پدرم 23ساله پیش فوت شدند. ایشون یک منزل دارند و یک مغازه که دوتا از برادرانم از اون مغازه 23سال استفاده کردند بدون اینکه اجاره ای به بنده بدهند و مادرم هم در آن خانه زندگی میکرد، حالا میخوام بدونم که میتونم اجاره این 23سال رو ازشون بگیرم یا خیر؟؟ممنونم

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

بله باید ضمن دادخواست تقسیم ترکه مطالبه اجرت المثل ایام تصرف هم از تاریخ فلان تا فلان با جلب نظر کارسناس رسمی ذکر شود