مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ضرب و شتم عمدی که بهم شده چیه؟

از شخصی که به علت ضرب و شتمی که داشته شکایت کردم. نامه پزشک قانونی هم رو پرونده هست، و الان جلب متهم رو هم دارم، و نامه پزشک قانونی هم اینطور نوشته، کبودی اطراف چشم چپ بر اثر اصابت جسم سخت، طی 4-5روز قبل از معاینه، همچنین جراحت (دو دامیه) خلف لاله گوش چپ یکی نزدیک به لبه گوش و دیگری در قاعده خلف لاله گوش و کبودی سمت راست شکم که بر اثر اصابت جسم سخت، میخواستم مجازات این شخص رو بدونم چیه؟ مرسی از شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مجازات دیه واگر که جراحت هم وارد شده وبوسیله جسم خارجی باشد حبس هم دارد