مشاوره حقوقی رایگان - چکهای پشتیبان قولنامه

با سلام، چند سال قبل آپارتمان پیش فروش خریدم که چند مال بعد مشخص شد طرف کلاهبردار است و 7تا شاکی دیگه هم دارد، انداختیم زندان، حالا پایان زندانش تقاضای اعسار داده، مطمئن هستیم که وی قصد پرداخت نداره و مجدد کلاهبرداری خواهد کرد، ولی متاسفانه قاضی جوان و ساده بود و اعسار را پذیرفت.
حال نگران بقیه چکهامون که پیوست قولنامه در بنگاه است هستیم،
آقا قاضی میتواند دستور عودت یا ابطال چکها را بدهد، چون نه ساختمانی ساخته شد و نه زمینی وجود دارد.
یا اینکه باید دادخواست ابطال قرارداد بدهیم، آیا در اینصورت، ارتباط حقوقی ما با متهم کلاهبردار قطع نمیشود؟ چه راهی وجود دارد.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه حکم بر کلاهبرداری صادر شده باید رد مال هم در آن قید میگردیده, زمانی که شخصی پولی دریافت کرده و باید مسترد کند بار اثبات اعسار با خواهان بوده و تا تکلیف پول دریافتی مشخص نشود نباید حکم به اعسار داده شود .

اميد  بخشنده

اميد بخشنده :

استان :

سلام...چنانچه طريق تحصيل چك مجرمانه بوده واثبات گردد،بايددادخواست ابطال واسترادلاشه چك مطرح شود