مشاوره حقوقی رایگان - قسط بندی چک برگشتی

سلام
برادرم بابت کار تولید سه فقره چک از پدرم خرج کرده که کارش نگرفت و نتونست پاس کنه، اگر طلبکار شکایت کنه با توجه به اینکه پدرم آژانس کار میکنه و نمیتونه یک جا پول رو پرداخت کنه دادگاه اعسار رو برای قسط بندی قبول میکنه؟ طلبکار پدرم رو تهدید میکنه که دادگاه من نخوام توافق کنم قسط بندی نمیکنه این حرفش صحت داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتون به جز ماشین و منزل شخصی اموال دیگری نداشته باشد می تواند دادخواست اعسار بدهد و رضایت نامبرده شرط نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اصولا با اعسار شما موافقت خواهد شد
ولی اگر مالی به نام ایشان باشد اموال
توقیف خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به طلبکار ربطی ندارد به دادگاه ارتبلط دارد و بله افساط میسود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر مالی نداشته باشد قسط بندی میشود و نظر طرف مهم نیست

محمد نجفی روادانق

محمد نجفی روادانق :

سلام،اگر شرایط اعسار برای شخص بدهکار وجود داشته باشد دادگاه قطعا قبول خواهد کرد در نتیجه اگر پدر شما معسر باشد قسط بندی ممکن است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر توانایی پرداخت نباشد تقسیط می‌گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نگران نباشید دادخواست اعسار به تقسیط تقدیم نما یید دادگاه معمولا قبول می‌نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اعسار و قبول آن با توجه به اثبات عدم تمکن مالی و ملائت بدهکار است و ربطی به رضایت طلبکار ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر توان پرداخت نداشته باشندباید اعسار پذیرفته شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می تواند دادخواست اعسار و تقسیط ارائه نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر اعسار وی به اثبات برسد قسط بندی خواهد شد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، معمولا محاکم با درخواست تقسیط و اعسار موافقت می کنند و بستگی به شرایط مدیون دارد و موافقت طلبکار شرط نیست.