مشاوره حقوقی رایگان - مسکن

با سلام خانم بنده مهریه گذاشته اجرا. تمام حسابام مسدود هست. قبل از اینکه خانم مهریه ش رو بزاره اجرا در طرح ملی مسکن ثبت نام کردم.الان از طرف وزارت مسکن پیام اومده مدارک رو بارگذاری کنید. چطور میتونم واسه مسکن پول بریزم حساب؟ یا واسه وام ک بهم میدن باید چیکار کنم؟ اصلا میتونم مسکن ثبت نام کنم؟ ازم نمیگیره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما منزل مسکونی داشته باشید در صورت خرید خانه دوم ، خانه از بابت مهریه توقیف خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

یک منزل جزو مستثنیات دین است و بیستر از آن قابل توقیف

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با حساب شخص دیگری می توانید پرداخت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هرذمالی که شما بدست بیاورید قابل توقیف هست مگر یک خانه در شان شما

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یک خانه مستثنیات دین محسوب می گردد نازاد قابل توقیف است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک‌خانه در شان زوج در حد اعسار به شرط سکونت فی الحال از مستثنیات دین است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانی که بدهی دارید امکان بازگشایی حسابهای قبلی شما وجود ندارد اما تحت شرایطی میتوانید در مسکن مهر ثبت نام کنید و یا وام بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حسابهای شما مسدود شده باشد کاملاً در محدودیت قرار خواهید گرفت که اقدام واریزی نمی توانید داشته باشید مگر آن که از حساب کارت بانکی اشخاص دیگر در صورت پذیرش سامانه اقدام گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

یک منزل جز مستثنیات دین می باشد و بیشتر از آن قابل توقیف می باشد