مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

شوهره من به دلیل اینکه مهریمو گذاشتم اجرا میخواد استشهاد بگیره از همسایه ها که من از داخل خونه فحاشی کردم و گفتم حرامزاده پر حالیکه من اصلا نه خصومتی داشتم نه رودرو شدم باشون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر زوج شکوائیه توهین مطرح نماید
شاکی باید با معرفی شهود در دادگاه
ادعای خود را اثبات نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر این اقدام را انجام نداید قابل دفاع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
استشهادیه جهت اثبات موضوع کافی نیست و باید شهود در دادگاه حاضر شوند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابد بتواند اثبات کند استشهاد کافی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما هم شهادت معارض با سهود ایشان معرفی نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باید دلیل خودرا ثابت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما نیز شهود خودرا ارائه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شوهرتان باید علاوه بر استشهادیه شاهد حضوری هم داشته باشد شما میتوانید شهودش را جرح کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام سوال شما چیست

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

استشهادیه گرفتن شوهرتون و حتی اینکه مثلا ثابت بکنه شما بهش فحاشی کردین هیچ تاثیری در موضوع مطالبه مهریه نداره . در هر حالتی که پیش بیاد، بازم مرد مکلف و محکوم به پرداخت مهریه زنش هست و هیچ موضوع و مساله ای این تکلیف مرد رو ساقط نمیکنه!

یک وکیل

میتوانید با سئوال از شهود ضد و نقیض بودن اظهارات رو ثابت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نگران نباشید کار خاصی نمی تواند انجام دهد صرف استشهادیه کفایت نمی کند