مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام برای عدم تمکین

باسلام وخسته نباشید
بنده زوج هستم و حکم عدم تمکین رو دادگاه صادر کرد بعدازون بیست روز حق اعتراض از سمت زوجه. هیچ گونه اعتراضی نزدن
بعدازمهلت بیست روزه مراجعه کردم و درخواست اجرائیه نمودم بعدازون بهم گفتن دوهفته دیگه به شعبه مراجعه کنم امروز مراجعه کردم ویه نامه بهم دادن برای اجرای احکام
سوال من اینجاست.
1_بدون اینکه به اجرای احکام مراجعه کنم میتونم دادخواست ازدواج مجدد به شعبه ارائه بدم؟
2_اگر به شعبه اجرا احکام مراجعه نکنم باز زوجه میتونه.درخواست نفقه بکنه؟
3_رفتن به اجرای احکام و نرفتنم چه توفیقی داره؟
4_اجرای احکام چه کاری انجام میده؟
لازم به ذکره که حکم پس ازون مهلت بیست روز که حق اعتراض داشتن قطعی شده
باتشکر وخسته نباشید

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

1- بله
2- به زوجه ناشزه نفقه تعلق نمی‌گیرد
3- برای تجویز ازدواج مجدد صدور اجرائیه کافی است
4- اقدامات اجرایی در خصوص تمکین ضمانت اجرایی ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در اجرای احکام نشوز صورتجلسه میشود و از‌تاریخ نشوز نفقه دیگر‌تعلق نمیگیرد و میتوانید درخواست ازدواج مجدد نمایید مرحله مهمش همین است.