مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با عرض درود خسته نباشید،
بنده در سال 99به ی شخصی در شهر ری تهران خشکبار فروختم که چهار نفر شریک بودن که حاصل دست رنج خودم چند کشاورز بود حدود900ملیون که مقداری از مبلغ تقدیم کردن مابقی 780ملیون با ترفند خاصی از دستم در اوردن که حدود435ملیون چک دادن مابقی طبق گفته راننده زیر پل بعثت تخلیه نمودن که بنده وقتی به فروشگاه رفتم برای تحویل پولم که فروشگاه بسته بود و همسایه ها گفتن مشخص نبوده کی بار گیری نمودن رفتن ،و حال 340ملیونم هیچ مدرکی جز بارنامه راننده ندارم و امضا که بارو تحویل گرفتن چک های هم که تحویل دادن برای افراد معتاد پلاس شده خیابان بوده و فاقد ارزش مادی و بنده با کوله باری بدهی ماشین و خانه ام فروختم تا پول طلبکارها رو دادم حال با سه فرزند اواره ایم،، یکبار شکایت نمودم که پرونده در شعبه 4بازپرسی و بعد 105کیفری و قرار منع تعقیب خورده و حکم قطعی صادر شده ، و این افراد با حرکات متقلبانه اموالم بالا کشیدن و هویت جعلی حال با ی اشنا که گیر اوردم و یکی از چهار نفر کلاه بردار در تماسم هویت اصلیشان موجود دارم و در سامانه دادگاه تصویرشان شناسایی کردم حال میخوام وکیل بگیرم و دوباره پرونده ای از نو شروع کنم ایا میتوانم اینبار حقم که پایمال شده به جرم کلاه برداری بگیرم
تمام مدارک رهن فروشگاه که جعلی بود ونامه اگاهی که خودش تحقیق نموده کپی کردم و کسبه که شهادت دادن حتی در دادگاه موجود دارم اما قاضی با بی وجدانی تمام حقم پایمال کردن لطفا راهنمای بفرمائید سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه ثمن معامله به انضمام خسارت تاخیر نادیه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ثمن معامله و خسارات را طی یک دادخواست می توانید مطالبه نمایید