مشاوره حقوقی رایگان - سختی و زیان آور کار

باسلام واحترام وتبریک عید نوروز.
طبق قانون آیا میشه شرکت ی که سختی و زیان آور برای کارگرانش داره ولی شرکت زیر مجموعه اش نداشته باشه.به عنوان مثال ... خودرو تهران سختی وزیان آورداره ودر20سال بازنشسته میکنه ولی ... خودرو تبریز که همان کار مونتاژ تهران رو درتبریزمیکنه در30سال بازنشسته میکنه وشرایط تبریز ازلحاظ امکانات ومکانیزه بودن کم هست.ضمنا تبریز بصورت 3شیفت کاری کارمیکنه(صبح ،ظهر،شب)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید