مشاوره حقوقی رایگان - اشکال در شناسنامه

با سلام. شناسنامه من کاملا بی دلیل المثنی خورده... نه گم شده که صدور شده باشه مجدد نه هیچ چیز دیگه ای انگار اشتباه ثبت احوال بوده تو توضیحاتشم زده طبق رای شماره 335 _70/6/6 ه شماره شناسنامه مادر درج گردید منم متولد 16 اسفند 1363 هستم که همون موقعم بابام واسه صدور شناسنامه اقدام کرده و تاخیرم نداشته
حالا میخواستم بدونم میشه المثنی شو بردارن ... اصلا اشتباه اینجوری وجود داره مگه ... خیلی برام جالبه همچین چیزی به هرکسی میگم باور نمیکنه.
اشتباه دیگم که توشه اینه که محل تولدمو روستای تولد پدرمو زده در حالی که من تو شهر محل زندگی پدرم به دنیا اومدم. که همون روستا تو یکی از بخش های اون شهره.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

امکان تعویض وجود داره جهت بررسی مدارک با وکیل تماس بگیرید 09126398085