مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم اعسار مهریه

سلام برای برادرم 114 سکه تعیین کردن با توجه به بیکاری برادرم و اینکه هیچی از خودش نداره رای دادگاه به پرداخت پیش پرداخت 1 سکه و هر6 ماه 1 سکه شده است.
حالا با توجه به گرونی سکه و بیکاری ایشون میشه اعتراض بزنه و مثلا بشه 6ماهی نیم سکه؟!
ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

از دادگاه درخواست تعدیل نمایید 09126398085

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

پرداخت پیش قسط اولیه و در صورت عدم توانایی در پرداخت اقیاز زندانی و بعد از مدتی از زندان مجددا طرخ دادخواست تعدیل اقیاط رو مطرح کنه.توضیحا اینکه بلافاصله نمیشه تقاضای تعدیل داد