مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوج و تهمت زدن ب زن و تهمت سقط جنین

سلام خانومم 34 سالمه 15 ساله ازدواج کردم یه پسره 14 ساله دارم از وقتی ازدواج کردم همسرم معتاد بود بعداز دوسال ترک کرد هیچ تفاهمی باهم نداشتیم حتی امام ها راهم قبول نداره وفحششون میداد از نظر نیازه جنسی نیازمو جوابگو نبود و من واقعا عذاب میکشم تمامه هزینه های دکتر و بارداریو و نیازای پوشاک خودمو پسرمو حتی همسرمو خودم با کارکردن برطرف کردم حتی هزینه های خرجو خوراک خونه رو50 درصدشو من متحمل میشدم زندگیه خیلی سختی داشتم من پرینت حسابمو ماله دوساله گذشته رو گرفتم ک فقط 122 میلیون خرجو مخارج خونه رو متحمل شدم سال گذشته اتفاقی فهمیدم همسرم بهم خیانت میکنه واز پیامکاش اسکرین گرفتم درخواست طلاق دادم اما راضی ب طلاق نیست واجازه نداده من جهیزیمو و وسایلی رو ک خودم خریدم ببرم نزدیک ب سه ماهه ک خونه ی مادرمم وحتی برای عذرخواهی نیومده و جدیدا بهم تهمت زده ک آوازت توی محل پیچیده توی خونه شنود گذاشته بودو تهمت میزنه ک سقط جنین داشتی باید بیای دادگاه جوابگو باشی من حاضرم حتی پزشکی قانونی برم پرینت خطامو بگیرن ک بفهمن من اینکارو نکردم خواهش میکنم بهم بگید باتوجه ب شرایط سخت زندگیم میشه طلاق عسروحرج بگیرم خلاص بشم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ترک انفاق شکایت نمایید
به استناد فاکتور،سیاهه ویا استشهادیه دادخواست استرداد جهیزیه مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نفقه و سایر حقوق مالی خود را مطالبه کنید.
جهیزیه نیز قابل استرداد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا دادخواست مطالبه نفقه معوقه را مطرح نمایید
و بعد درخواست اجرای مهریه را در اداره ثبت مطرح نمایید و
و سپس دادخواست طلاق به علت عسر و حرج را اقامه نمایید
و درخواست استرداد جهیزیه را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌توان استرداد جهیزیه مطرح کرد
ترک انفاق مطرح گردد. بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود