مشاوره حقوقی رایگان - شمول فرجام خواهی دادنامه مستند به اعمال ماده 690 قانون مجازان اسلامی

آیا رای کیفری 2 و قطعیت آن درتجدید نظراستان ، متن رای :(«مستندًابه ماده 690 قانون مجازات سلامی بخش
تعزيرات و رعايت تبصره ماده 6 قانون کاهش مجازات حبس تعزيری ومواد 86،83،66،64قانون مجازات اسلامی به /15
000/000ریال "پانزده ميليون ریال"جزای نقدی بدل از سه ماه و يک روز حبس به رفع تصرف و اعاده وضع به حال سابق
طبق نظرکارشناس محکوم می گردد») ازموارد آرای قابل فرجام خواهی است هست یا خیر ؟ عنوان و موضوع تصرف عداونی ( نصب یک پله فلزی جهت دسترسی و راه یابی از آپارتمان طبقه همکف به عرصه مشاعی «زمان رویداد 23سال قبل توسط متصرف قبلی »در ساختمان 4 طبقه 2 واحدی