مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
دو دانگ از منزل پدرم در قباله مهریه خانمم هست ولی چون خانه پدرم سند نداشت در دفترخانه دفتر دار در سند ازدواج ثبت نکرد و در یک برگه جداگانه با نوشتن اینکه پدرم متعهد میشود پس از رفع موانع قانونی دو دانگ را سند بزند نوشته شد. متاسفانه خانمم مهریه را اجرا گذاشته و از دست پدرم برای سند نزدن شکایت کرده
با توجه به اینکه منزل روستایی هست و سند زدن بسیار سخت هست ایا دادگاه معادل این دو دانگ را کارشناسی میکند و من و پدرم پولش را بدهیم و یا زمینی ببخشیم.
ایا خانمم برای اذیت کردن می تواند حکم تخلیه و پلمپ برای پدر و مادرم بگیرد
لطفا کمکم کنید بتوانم کاری کنم که کمتر ابرو ریزی برای پدر مادرم شود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قاضی نمی تواند به جای دو
دانگ خانه ، ثمن خانه یا زمین دیگری را تعیین نماید و حکم به
انتقال سند دو دانگ خانه را صادر
خواهد کرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. باید 2 دانگ تنظیم سند شود.
بله. بعد از تنظیم سند می تواند خلع ید مال مشاع یا اجرت المثل ایام تصرف را بخواهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر صرفا می تواند دو دانگ منزل را بگیرد و سپس می تواند درخواست فروش مال مشاع بدهد یا اجاره مطالبه کند.
با مانع تصرف پدرتان شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می تواند دو دانگ منزل را بگیرد و سپس می تواند درخواست فروش مال مشاع بدهد یا اجاره مطالبه کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید 2 دانگ تنظیم سند شود.
بله. بعد از تنظیم سند می تواند خلع ید مال مشاع یا اجرت المثل ایام تصرف را بخواهد