مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات و کلاهبرداری با کد ملی شخص دیگری

سلام
من رفتم داخل این کارهای اینترنتی درآمد کسب کنم به غیر از یک سری مشخصات دیگه از من کد ملی هم میخاد نمی دونم چکار کنم بدم یا نه؟!
یه سوال هم ذهن منو درگیر کرده
چه تخلفات و کلاهبرداری هایی میتونه با کد ملی شخص دیگری صورت بگیره؟
و اینکه آیا از این تخلفات خالی کردن حساب بانکی طرف هم میتونه باشه؟!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه سوء استفاده از مشخصات سجلی و شناسنامه شما وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که قصد سوء استفاده داشته باشند ممکن است