مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مورثی بدون امضا و اثرانگشت

باسلام واحترام جدپدری من درمنطقه ی زمینهای زیادی داشته ولی بدلیلی 130سال پیش ازاومنطقه کوچ کردن رفتن ولی بعدازاین همه سال بنده افتادم دنبال زمین هاکه به تازگی یه برگه به دستم رسید که پسرعمو های یکی ازعموهای پدربزرگه بنده زمین هارا80سال پیش فروخته دربرگه فروش اسم چهارپسرامده وشمارشناسنامه سه نفرنوشته هست ودراخرنامه نوشته قبول دارم ولی نه امضاونه اثرانگشت نزدن حتی نوشته شاهدفلانی ولی بدون امضاومهر میباشدفقط مهر دونفرهست که یکی کاتب ویک نفردیگه هست ضمنآ خریدارهاهم امضاواثرانگشت یامهرنزدن سوال این است که آیااین برگه اعتباردارد برای دادگاه یانه بعدمن بعنوان وراثه میتونم سهم بگیرم چون زمینهاجدپدری مدرک اعتبارداری دارد باتشکرفراوان ازوکلامحترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نوشته باشد که زمین ها را فروخته اند و زمین در تصرف خریداران باشند معامله معتبر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در خصوص پرسش شما باید تمام مدارک و مستندات شما بررسی شود با توجه به گذشت این سالها باید مدارک بررسی شود تا بتوان شما را بهتر راهنمایی نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما اگر مدرکی دارید میتوانید اقدام کنید و کسی که متصرف هست هم اگر ادعایی دارد باید ثابت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون ، سند بدون امضا ، هیچ اعتباری نخواهد داشت
و ظاهرا پیگیری شما نتیجه نخواهد داشت
زیرا در سال های قبل ، زمین های کشاورزی ، مشمول قانون اصلاحات اراضی شده اند و

پرسشگر :

باتشکرازتمامی وکلامحترم که زحمت کشیدین جواب دادین ضمنآ بنده اززمینهای پدری صلح نامه معتبری باامضاومهروشاهدان منطقه دارم ضمن اینکه تمامی افراداونجا حاضربه شهادت دادن هستن بازم من میتونم سهم ارثیه خودرابگیرم یانه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وراث ان را امضا نکرده باشند مورد تردید است و میتوانید درخواست ابطال ان را کنید البته تحت شرایطی ممکن است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با این اوصاف بدون امضا و اثر انگشت فاقد اعتبار می باشد