مشاوره حقوقی رایگان - مزایای حق فنی

کارمند رسمی هستم و تو پست خودم شاغل نیستم و با ابلاغ داخلی کار در شغل دیگه کار می کنم.حق فنی که از مزایای پست اصلیم می باشد بهم نمیدن.این در حالیه که شغلی که دارم هم حق فنی شامل آن می گردد.از یه جا می گن توپست خودت نیستی بهت تعلق نمیگیره از یجا هم می گن پست شغلی که داری کار می کنی نداری و حق فنی شاملت نمیشه.به دیوان عدالت شکایت کنم نتیجه ای داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه