مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

با عرض سلام و خسته نباشید
پدر من به فردی مبلغ 20 میلیون بدهکار بود و چند عدد سفته و چک دست طرف داشت. مرداد ماه طرف رضایت داد و در زمان رضایت منشی شعبه اعلام کرد بعد از رضایت پرونده مختومه میشه طرف هم قبول کرد. منتها سفته ها و چک رو به ما پس نداد. امروز تماس گرفت که دوباره رفته روی همون پرونده حکم جلب گرفته. عکسش رو هم برای من فرستاد. میگه رفتم رضایتمو پس گرفتم. با پیگیری که انجام دادم برگه رضایت نامه داخل پرونده مفقود شده ولی من شماره ثبتش رو از طریق درگاه عدلیران دارم. سوال من اینه چطور همچین چیزی ممکنه؟ وقتی رضایت داده و امضا کرده و انگشت زده همچین کاری ممکنه؟ چکاری میشه انجام داد؟ ممنونم.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

شکایت شعره به جهت مفقود کردن رضایتنامه به رییس دادگاه بدید و پیگیر رضایتنامه در دادگاه بشید

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید