مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

من با شخصی مشکل مالی داشتم مقداری وجه رو نقد دریافت کردم و مابقی طبق صلح نامه ای قرار به پرداخت شد و من در شعبه رضایت دادم با توجه به صلح نامه ولی شخص اقساط رو پرداخت نکرد الان میتونم رضایت رو پس بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به استناد رضایت قبلی و عدم انجام تعهدات مجددا دادخواست مطالبه وجه و الزام به انجام تعهد جدید دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت مشروط به پرداخت اقساط باشد بله می توانید، ولی به نظر اینطور نبوده است .
شما می توانید طبق رضایت‌نامه دادخواست مطالبه وجه بدهید.