مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

من آقای 33 ساله هستم با همسرم سال 96 عروسی کردیم .. بعد 5 سال هنوز بچه دار نشدیم .. مهریه من 200 سکه است ؛ میخواستم بدونم قانون مهریه برای جدایی چطوره ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشکل بچه دار نشدن از زوج باشد می توانید دادخواست طلاق بدهید و مهریه خود را نیز مطالبه کنید.
اگر زوج توان پرداخت مهریه را نداشته باشد بهتر است که انصاف را رعایت کنید و به اندازه ای که در توانش است بگیرید و الباقی را بذل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه به قوت خود باقی است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوجه میتواند مهریه خود را دریافت کند . تا 110 عدد سکه کاملا اجرا میشود و الباقی در صورت ملائت زوج قابل وصول است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما چه بخواهید جدا شوید چه نخواهید حق دارید مهریه خود را مطالبه کنید و از طریق ثبت باید درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج مکلف است تمام مهریه و
تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید تمام مهریه خود را وصول نماید مانعی وجود ندارد

بهنام چهاردولی

جناب آقای بهنام چهاردولی :

کل مهریه به همسرتون تعلق خواهد گرفت مگر درخواست اقساط و اعسار بدید یا با هم توافق کنید پیشنهاد طرح دعوای طلاق از ناحیه شما را نمی‌دم چون بار مالی سنگینی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه در هر صورت باید پرداخت گردد زوج در صورت عدم تمکن می تواند اعسار دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به صورت یکجا یا اقساط باید پرداخت شود

یک وکیل

در صورت نداشتن اموال میتونید دادخواست تقسیط مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای طلاق همسرتان حقوق مالی وی را باید پرداخت کنید یا ترتیب پرداختش را در صورت اعسار مشخص کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام نسبت به موضوع مهریه تاثیری نداشته و از سوی زوجه قابل مطالبه است. جهت اطلاع و مشاوره حقوقی و یا پیگیری در محاکم دادگستری صرفاً به ""دفتر وکلای دادگستری شهرتان"" مراجعه نمایید و از مراجعه و مطرح کردن اسرار پرونده و زندگی خود در دفتر موسسات حقوقی و داوری و کارکنان آن ، جداً خودداری نمایید.

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

متاسفانه پاسخ های همکاران گرامی کوتاه و مختصرو اکثرا اشتباهاست
بچه دار نشدن بعد از5 سال بعد از اثبات در کمیسیون پزشکی قانونی و بررسی کامل پزشکی و‌وو میتواندموجبات طلاق را فراهم کند . تا وقتی زن تقاضای مهریه نداده باشد مردچگونه میتواند اعسار و تقسیط بخواهد؟؟؟؟ همکاران لازم لطفا دقت بفرمایید در پاسخگویی