مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام . هزینه دادرسی مطالبه مهریه با وجود قبولی اعسار، برای زوجه ساقط شده است.. با این وجود مسلما زوج در مهریه محکوم می‌شود آیا زوج باید بعد از رای محکومیت مهریه، هزینه دادرسی رو پرداخت کند؟ و نیز اینکه زوجه در دادخواست اولیه مطالبه مهریه درخواست مطالبه هزینه دادرسی را ننموده است.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هزینه دادرسی از محکوم به کسر می شود و قاضی صادر کننده رای در دادگاه آدمی
کے با اجرای احکام پس از وصول محکوم به، هزینه دادرسی را از آن کسر و مازاد را به
محکوم له تسلیم نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله برای زوجه اعسار صادر شده ولی زوج باید پرداخت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر رای اعسار از هزینه دادرسی صادر بشود بعد از صدور حکم نسبت به اصل دعوا ، محکوم علیه
( زوج ) باید هزینه دادرسی را پرداخت نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از زوجه با رفع اعسار اخذ میشود و نسبت به رای صادره در اجرای احکام زوجه از زوج دریافت
می کند‌

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج باید هزینه دادرسی را پرداخت کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از محکوم علیه دریافت می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه ملاک ستون خواسته دادخواست تقدیمی زوجه است و اگر در دادخواست تقدیم خود هزینه های دادرسی را مطالبه ننموده باشد این گونه هزینه ها در حکم قابل صدور نیست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر باتوجه به اینکه زوجه خسارات دادرسی را از دادگاه درخواست نکرده و هزینه دادرسی را نیز پرداخت نکرده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادخواست اولیه جز خواسته زوجه نبوده و بعدا در اثنای رسیدگی نیز تا پایان جلسه اول رسیدگی به عنوان افزایش خواسته اضافه نشده بنابراین قابل مطالبه نیست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله هزینه دادرسی بعد از محکومیت برعهده محکوم علیه است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير.در اجراي احكام هزينه دادرسي از محكوم عليه ( زوج) دريافت مي گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با دروددر اجراي احكام هزينه دادرسي از محكوم عليه ( زوج) دريافت ميشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله باید پرداخت شود

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
مطالبه خسارت و صدور حکم راجع به آن توسط دادگاه منوط به درخواست خواهان می باشد و دادگاه رأساً مکلف به صدور حکم درباره ی آن نمی باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله زوج باید هزینه دادرسی را در صورت محکومیت بدهد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در دعوی معنونه زمان اجرای حکم در اجرای احکام نیم عشر دولتی اخذ می‌شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام برای زوجه اعسارصادرشده ولی زوج بایدپرداخت نماید