مشاوره حقوقی رایگان - بابت تنظیم سند تعویض پلاک

با سلام بنده به پراید خریداری کردم نقدی صاحب سند یا صاحب پلاک توقیفی پلاک را گرفته بود از صاحب که ماشین را گرفتم الان نوبت اینترنت گرفتم برای تعویض پلاک برایش زنگ زدم که بیاید نیامد میگه چرا فلان روز من نوبت گرفتم نیامد الان من چه میتوانم بکنم ناپاکان را تعویض کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست الزام به تنظیم
سند رسمی و فک پلاک را اقامه
نمایید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اول وقت بگیرید از تعویض پلاک و بعد براش اظهار نامه ارسال کنید که همان وقت حاضر بشه در غیر اینصورت مسئول خسارات خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید دادت الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید