مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام من پدرم حدود 35 سال پیش در شرکت... کار میکرد و انجا در یک استخر افتاده بود و فوت کرد شرکت یه پول ناچیزی به پدربزرگم داده بود و ما نمی دانیم اون پول برای بازخرید بوده یا دیه که شنیدم اگر دیه بود باید قوه قضائیه میداده ولی شرکت با یه امضاء تو سال 68 حدود 150 هزار تومان به پدربزرگم داده است حالا سوالم این است که اگر این پول به عنوان دیه نبوده باشد بعد از این مدت من برای دیه میتوانم از شرکت شکایت کنم سوال دومم این است که پولی که پدربزرگم به عنوان قیم گرفته 150 هزار تومان و حدود 450 هزار تومان هم پول پس انداز پدرم در کمدش در شرکت بوده ایا نباید این پول را به ما میداده و الان که پدربزرگم فوت کرده و اموالش بین بچه هایش تقسیم شده ایا می شود شکایت کرد و از اموالی که به عنوان ارث به بچه هایش رسیده حق ما را گرفت

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر دیه نبوده میتوانید بابت آن اقدام کنند واگر دلیل بابت این وجوه دارید میتوانید به عنوان طلبکار اقدام کنید