مشاوره حقوقی رایگان - فساد اخلاقی و توقیف خودرو

باسلام.
همسر بنده چندماه پیش توی اتوبوس وقتی به تهران برمیگشته یک خانوم مسن از روستای مادر خانومم با همسر بنده آشنا میشه و از همسر بنده شماره تماس میگیره که گاهی تماس بگیره و با مادر خانوم بنده صحبت کنه حالا این خانوم یه پسر داره که شماره تماس خانوم بنده رو از گوشی مادرش، ورداشته و چندوقت مزاحم میشد و پیامهایی میداد که اگه هرشخصی ببینه درک میکنه که بنده و خانومم چه حالی داشتیم و هرچی به این آقا التماس میکردیم که مزاحم نشو حرف تو کتش نمیرفت بدترین پیامهای ناموسی به خانوم بنده میداد ماهم زمانی که دیدیم، این شخص بیخیال نمیشه به خانومم گفتم باهاش یه قرار بزار ببینیم کیه اینقدر مزاحم میشه وخلاصه رفتیم سرقرار و یه مقدار طرف رو زدیم حالا رفته شکایت کرده و پلاک ماشین ما رو ورداشته واینم بگم کل پیامهایی که داده داریم که اون همش پیام ناموسی داده وما التماس کردیم که مزاحم نشو حتی خانومم میگفت من شوهردارم بچه دارم مزاحم نشو ولی اون شخص، درجواب میگفت طلاق بگیر و بچه هاتو بده شوهرت بیا بامن ازدواج کن،،،، حالا میخوام بدونم که آیامیشه قانون به اون حق بده چون ما کتکش زدیم،،،، ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

همسر شما باید متقابلا شکایت مزاحمت و استفاده از الفاظ رکیک را مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسر شما نیز می تواند با عنوان توهین و فحاشی و مزاحمت شکایت کند.